Crema de carbassa (thermomix)

 Aquesta és una crema que m’agrada moltíssim, no havia provat mai la de carbassa , sempre la feia de carbassó, i la veritat és que un dia  em vaig animar a provar-la i està bonissima, a més a més molt fàcil.Us la recomano.La proxima que provaré serà la de ceba, ja us explicaré….

Crema de carbassa/

crema_carbassa

Ingredients:

100 g ceba en trossos no molt grans

100 g de porro en trossos no molt grans

30 g d’oli d’oliva

600 g de carbassa

100 g de patata

280 g d’aigua

1/2 culleradeta de sal

Preparació

Posi al vas la ceba, el porro i l’oli

Programi 7 minuts, 100ºc, velocitat 3 i 1/2. Mentrestant peli la carbassa (m’ha costat molt, es resisitia la jodida)y la patata,talla-les en daus mitjans.

Quan acabi el temps programat, incorpora-les al vas junt amb l’aigua i la sal.

Programa 30 min, 100ºc vel 1 1/2.Rectifiqui el punt de sal i trituri un minut en velocitat 5 i a continuacion 3 minuts en velocitat 8.

Comprovi si ha quedat ben triturat ha de quedar una crema molt fina.De no ser així, programi uns minuts més a la mateixa velocitat.

Anuncis

6 comentaris

  1. A nosaltres ens encanta. Gràcies per la recepta, jo la feia de memòria, amb la base del porro i la ceba però no li posava patata, segurament la propera vegada no en posaré (per allò de la dieta…) però està boníssima.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s