Dijous llarder ***Coca de llardons***

Bé tal com diu la tradició, el dijous llarder o dijous gras toca la famosa coca de llardons.

llardons_1.jpgllardons_2.jpg

COCA DE LLARDONS

Ingredients:

100gr de agua
100 gr de llet
200gr de mantega de porc=greix de porc
400gr de farina
20 gr de llevat
1 culleradeta de sal
200gr de llardons=greixons
50 gde pinyons
Sucre per espolvorejar.

Preparació:

Trossega els greixons 10 segons a velocitat 4, treu i reserva .
Sense rentar el vas, posa la llet, l’aigua i el greix de porc, i programa 1 minut 40ºa velocitat 1. Quan es desfaci la mantega, pots posar e velocitat 2 per que el vas no vibri.
Afegeix el llevat, la farina i la sal i programa 1 minut a velocitat espiga.

Incorpora els greixons i preograma 15 segons més a velocitat espiga.
Acaba de barrejar-los bé amb les mans quan treguas la pasta del vas.
Estira la pasta amb les mans sobre una safata pinzellada  amb oli, deixant-la molt finetai cobreix-la amb els pinyons, espolvoreja sucre per sobre.
Posa-la dins el forn precalentat a 200º uns 15 o 20 minuts .

by Esther

Advertisements

5 comentaris

  1. Ei Punti, mira que no li vagin com a Askimet, a mi em pasaba!!! O sigui que no entren de cop i els ha de moderar perquè es pensa que es spam!
    Per cert, la coca super-bona! Puntí candidata arbucienca a la cuinera de l’any!!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s