Rissoto de clamars i bolets

Rissoto de calamars i bolets

Quiche_1

rissoto1.jpg

 Recepta:

Ingredients:

500gr d’anelles de clamar

300gr de bolets

280gr d’arròs

150ml de vi blanc

900gr de fumet de peix (o caldo de peix)

1 all trossejat

40gr de mantega

50gr de formatge parmesà

Oli d’oliva, sal i pebre.

Preparació:

Salta les anelles de clamar en uns paella amb una mica d’oli ben calent i reserva-les.

En el mateix oli, salta els bolets i reserva’ls també.Seguidament a foc baix afegeix l’all i l’arròs remea-ho durant 1 minut, seguidament afegeix-hi el vi blanc i deixa-ho reduir.

Per altra banda esclafa el fumet .

Incorpora la meitat del fumet a la paella amb l’arròs i deixa-ho coure a foc susu durant 10 minuts sense parar de remenar.

Seguidament afegeix-hi els calamars i el bolets i deixa-ho coure 6 minuts més, afegint-hi una mica més de fumet cada vegada que veigis que va quedant sec.

Finalmet afegeix la mantega a trossets i el parmesà ratllat i una mica de sal i pebre i cou-ho 2 minuts més , remenent de tant en tant.

Font: La sirena.

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s