Xupa-xups Amadea

Avui us deixo una recepta que em va ensenyar la meva amiga Desi.

 La veitat es que queden molt monos en un aperitiu, i a mes boníssims.

 Xupa xups Amadea

 Xupa xups Amadea

 Ingredients:

 Formatge de cabra de rulo

Mermelada de mores (o de tomàquet)

Llavors de sèsam.

Preparació:

Amb un “sacabocados” (allò de fer boletes de meló), es fan boletes amb el formatge de cabra, es passen per la mermelada i depres per el sèsam , així de senzill.

Per que quedin amb una bona presentació jo omplo un got gros ple de sal del rentaplats i les planto allà.

Queden monos oi???

by Esther.
 

Advertisements

3 comentaris

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s