Pa de bacó i ceba by Esther

Avui toca pa. Pa de bacó i ceba que torradet està….mmmmmmm……

 PA DE BACÓ I CEBA

 pa_bacon1.jpgpa_bacon2.jpg

INGREDIENTS:

350gr d’aigua

10gr de sal

1/2 cullerada de sucre

1 sobre de llevadura de panaderia (vahiné)

600gr de farina de força.
 

PREPARACIÓ:

Posa l’aigua, el sucre i la llevadura en el vas i programa 2 minuts, temperatura 37º, velocitat 2.

Afegeix la meitat de la farina (300gr), i la sal i barreja 4 segons a velocitat 6.

Afegegeix la resta de la farina i programa 3 minuts a velocitat espiga.

A part, jo he “pochat” la ceba tallada petita al microones uns 8 minuts, movent a mitja cocció i hi he afegit el bacó.

Ho afegeixes a la masa de pa i ho amasses un parell de minuts més.

Has de tenir el forn pre-calentat a 50º y posar el pa en un motlle o amb la forma que vulguis 30 minuts, passats els 30 minus i SENSE OBRIR EL FORN, puja la temperatura a 225º, 30 minuts més.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s