Coca de Ratafia

La recepta original es diu Coca de Llanda, és tipica de València.Jo l’he tunejat una mica i la he fet amb Ratafia Bartomeus.

Es molt fàcil de fer i molt, molt toveta. També es pot fer sense thermomix .

 Coca de Ratafia

Coca de Ratafia

Ingredients:

3 ous

300gr de sucre

la pell d’una llimona

250 gr d’oli de girasol (jo he posat 200 d’oli i 50 de ratafia)

250 gr de llet

400gr de farina

3 gasoses de paper (els 2 colors)si algu no sap que son , és aixo i ho venen al Mercadona.

sodas_o_gaseosas_hacendado1.jpg

Preparació:

Pulveritza el sucre a velocitat 5-10, 10 segons.Afegeix la pall de la llimona i repeteix el pas anterior. 
Afegeix els ous i programa 3 minuts,37º, velocitat3.

Treu la temperatura de la thermomix i repeteix la última operació.

Seguidament afegeix l’oli i la llet i ho bats tot uns 15 segons a velocitat 5.

Afegeix la farina i les gasoses i li dones 6 cops de turbo.

Ja ho pots avocar en un motlle previament engrassat amb mantega o forrat amb paper sulfuritzat.

Espolvoreja sicre per sobre amb una mica de canyella i  posa-ho al forn 25 minuts a 180º.

No obris la porta del forn fins que estigui, que la coca s’espanta i s’abaixa.

Font:Mjmix de Mundorecetas.

Advertisements

6 comentaris

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s