Yuca

Cada dissabte quan anem a comprar, passo per davant de les fruites exòtiques, sempre em paro.

Finalment l’altre dia ens vam decidir a probar la yuca . Resultat: un snack perfecte!

 

Preparació:

Només la he pelat i la he tallat a rodanxes fines i l’he fregit amb oli de girasol.

Queda com unes pataes xips més o menys.Un cop estan fregides les he posat damunt d’un paper de cuina per treure l’exés d’oli.

Un cop fredes (5 minuts), les he salat amb sal Maldon.

Qui no sàpigua que es una Yuca és això:

 

by Esther

Anuncis

2 comentaris

  1. Hola Esther
    volia comentar que la yuca també està molt bona bullida amb moniato però la millor recepta són les “arepitas” , tenia previst escriure jo mateixa la recepta però m’ho estalvio i et passo millor el link:
    http://www.cocinadominicana.com/acompanamientos-ensaladas-pastelones/1550-aranitas-arepitas-yuca.html

    Com que fet servir alguna de les receptes que penges he cregut que estaria bé compartir-ne una amb tu.

    Bon profit, espero que t’agradin

    Roser

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s