Spiro dogs

Una recepta molt original, el relleno es pot canviar al gust de cada persona.

Es fa amb qualsevol tipus d’amasadora, fins i tot a mà.Jo aquest cop els he fet amb la thermomix

Spiro dogs,es la versio fashion de lo que vindrien a ser “els bollos preñaos” però no queda masa fi. Jjejejej.

 

Un cop fornejats:

 

Ingredients per la masa:


.100cc de llet
.100cc de cerevesa.
.50 grs d’oli
.1 culleradeta de sal
.1 nou de llevat de parís
(si no en teniu a qualsevol super venen uns sobrets de “levadura de panadero” de la marca meizena).
.400gr de farina (si es de força millor)
Ingredients pel farciment:

bacon fumat.
formatge
salsitxes de frankfurt

Preparació:


Es posa la llet, la cervesa, l’oli, i la sal en el vas i el programem 1 minut a temp 37º, velocitat 2.
Despres afegim la farina i el llevat i amasem 1 minut a vel. espiga.
Retirem la massa amb les mans untades d’oli, i ho repartim alm 6 rossos.
Estirem amb un corró (rodillo amb castellà XD), cada part en forma de rectangle.
Posarem bacon a sobre el formatge i a sobre la salsitxa i ho enrotllarem.
Jo no els ha deixat llevar, els he posat al forn a 200º mitja hora.
 
Recepta de Pillina que la he tret de la web de l’alicia.
i aqui us deixo un pas a pas que va fer la Irene73, que esta molt ben explicat.

http://www.mundorecetas.com/recetas-de-cocina/recetas-postp1611254.html&highlight=spir%2A#1611254

Anuncis

2 comentaris

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s