Pa de pessic de Vic

Recepta treta de la web de: Tastaolletes, només puc corroborar que queda ben bé com el de les pastisseries, en quan a gust i a textura, simplement boníssim, amb molt pocs ingredients i que pugui quedar tant bé.

Pa de pessic de Vic

Ingredients:
.6 ous
.125 gr de sucre
.125 gr de farina
.1 culleradeta de llevat
.sucre glass


Preparació:
Separem els rovells de les clares.
Blanquejem amb unes barilles els rovells amb el sucre fins que quedi una consistència cremosa.
Afegim la farina i la llevadura “tamisada”.
Afegim les clares que haurem batut a punt de neu, barrejan-t’ho bé per que no perdin el seu volum.
Posem el forn a 170ºC, pre-calentat a dalt i a baix, durant uns 30 minuts.
Servim-lo espolvorejat amb sucre glass pel damunt.

 

By Esther
Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s