Patates Cajún

Avui us poso unes patates de guarnició, tant per carn com per peix.

També son molt bones amb alguna salsa de iogurt o salsa tàrtata.

Son molt fàcils de fer i lleugeres, ja que quasi bé no porten gens d’oli.

 

Patates Cajún

Patates Cajún

Ingredients:

1 kg de patates

un raig d’oli de girasol
5 cullerades de “pimenton  dulce ”
4 cullerades de ceba en pols
4 cullerades d’all en pols
2 cullerades d’orenga
2 cullerades d’ alfabrega seca(albahaca) 
1 cullerades de “tomillo”
1 cullerada de pebre blanc
1 cullerada de pebre negre
1 cullerada de “cayena en pols (o pebre picant)
1/2 cullerada de “comino” (opcional)

Cuan parlo de cullerades, perlo de cullerades de postre eh?

Preparació:

Renta molt be les patates amb pela i talla-les amb forma de mitja lluna (com les de luxe)

Posa-les dins una bossa, amb un raig d’oli i totes les espècies.

Tanca la bossa i la “sacseges” bé, per que quedin ben impregnades de les espècies per tot arreu.

Les poses en una safata pel forn, uns 40-45 minuts al forn a 220º.

 

Advertisements

Un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s