Pollastre a la “bossa” (Pollo en bolsa)

 

 

Avui us proposo una recepta molt i molt coneguda per la xarxa, és el “pollo en bosa”.

Es molt light, ja que quasibé no porta oli i es cou en el seu propi suc.

 

 

 

Ingredients:

Podeu posar es que tingueu a la nevera de verdures, jo en aquest cas vaig posar:

Patata, ceba,pebrot verd i carbassó.

2 cuixes de pollastre.

1 bossa per fornejar (les venen al Mercadona).

1 rajolic d’oli.

Preparació:

Es tallen les vaerduretes a daus ben petits, ho salem.

Tot seguit ho posem dins la bossa de fornejar amb un raig d’oli i ho ben sacsejem.

Afegim les cuixes de pollastre i tanquem la bossa.

La foradem una mica amb uns cops de forquilla, per que surti el vapor.

Ho posem a la safata del forn 45 o 50 minuts a 200ºC.

By Esther

Font: foro MR.

Anuncis

2 comentaris

  1. Hola desde Sevilla!!!!!!!!!!!!!, me encantan tus recetas pero hay cosas que no las entiendo, podrias mandarme algunas en castellano, la verdad es que te lo agradeceria, me encanta el pollo en bolsa, los burritos… en fin todas, me acabo de casar y no tengo mucha idea de cocina, un beso muy fuerte desde Sevilla

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s