Llobarro a la sal

 

 

La recepta era amb “dorada” , però a la peixateria no n’hi havia, aixi que la peixatera em va dir que amb llonbarro també quedava molt bé.Doncs apa!Ens hi vam tirar de cap.

Recepta SUPER-MEGA-ULTRA-FÀCIL.

Passos a seguir:

Llobarro a la sal

Ingredients per 2 persones:

2 llobarros (o el peix que us agradi)Heu de demanar que us el netegin per fer a la sal.

2kg de sal per al forn (jo la vaig comprar del Mercadona.

Preparació:

Es coloca un”llit” de sal a la safata del forn.Al damunt s’hi coloquen els peixos i es cobreix amb més sal.

30minuts a 200Cº.Per servis es trenca la capa de sal i ja està.Llestos, amb un raig d’un bon oli pel damunt queda perfecte!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s