Peix gratinat a la crema amb sèsam.

L’altre dia mirava l’Arguiñano a Telecinco, la veritat és que aquest home em fascina, ho fa tot tant fàcil, amb ingredients que normalment tens a casa.

Crec que mereix un post només per ell, un dia que tingui temps, jejeejje.

Bé el cas és que va fer aquesta recepta i em va agaradar i la vaig posar en practica el dissabte al vespre per sopar.

La recepta original la podeu trobar aquí.

Peix gratinat a la crema amb sèsam.

dsc04060

dsc04061

Ingredients per 4 persones:
4 filets de peix (jo he fet dorada)

3 rovells d’ou

3-4 cullerades de farina

1-2 culerades de sèsam

1/2 got de vi blanc

1/2 got de nata líquida

aigua

oli d’oliva

sal

pebre negre

 
 Preparació:

Posa sal i pebre als filets de peix i marca’ls en una paella antiadherent amb oli ben calent.Reserva.

A la paella on hem marcat els filets posa 3 -4 cullerades de farina i cuina-la.
Tira-hi una mica de fumet de peix (jo he posat aigua)

Deixa reduir uns 8-10 minuts.

A part bat els rovells d’ou, la nata líquida, el vi blanc i barreja-ho tot molt bé.

Incorpora aquesta barreja a la paella on hi tens la farina sense parar de remoure, que el rovell no cualli.

Ja ho pots tirar pel damunt  del peix i espolvorejar-ho amb sèsam.Aixó es diu napar, no en tenia ni idea pero si l’Arguiñano ho diu….

Cap al forn uns 8-10 minuts a 200 graus.

Anuncis

2 comentaris

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s