Sacher

Sacher

Es la segona vegada que faig aquest pastís.Us el recomano 100%, ara, que el dinar sigui fluixet, atipa molt.

dsc04095-copia

 

dsc04096-copia

 

dsc04116-copia

 
Ingredients per el “bizcocho”:

50 gr de cacau pur “valor”
150 gr de farina
1 cullerada de sucre avainillat
2 cullerades de llavdura royal
1 pesic de sal
180 gr de sucre
120 gr de mantega desfeta
1 cubilete de llet
4 ous.

Ingredients der al farcit:

mermelada de maduixa
Ingredients per l’almíbar:

100 gr de sucre
1 got d’aigua
Ingredients per la cobertura de xocolata:

200 gr de nata líquida
200 gr de xocolata fondant
75 gr de mantega.
Preparació del “bizcocho”:

Posem la “mariposa” a les “cuchilles” i muntem les clares a punt de neu amb 100 gr de sucre, durant 8 minuts, un cop estàn les reservem en un bol.
Amb el vas de la Thermomix ben sec, hi posem: la farina, el cacao pur, la llevadura,  el sucre avainillat , els 80 gr de sucre restants i la sal.

Pulveritzar uns segons a vel 5-7-9.

Afegir els rovells, la llet i  la mantega desfeta.Barte-ho tot a velocitat 6 uns 15 segons.

Tot aixo ho afegim en el bol on haviem reservat les clares a punt de neu, remenar-ho suaument amb moviments envolvents perque no ens baixin les clares.

Amb un motllo ben engrassat amb mantega i farina ho posem al forn durant uns 45 minuts a 180 graus.

Una vegada fred el partirem en 2 o 3 parts (segons ens hagi pujat)i el banyarem amb l’almibar que ara explicarem.
Preparació de l’almíbar:
Posem en el vas de la thermo l’aigua i el sucre, programar 10 minuts a 100 graus, velocitat 1.

Tot aixo ho reguem per damunt del bizcocho que ja teniem partit en dos, amb l’ajuda d’una cullera.

I ja podem farcir-lo de mermelada de maduixa.

Preparació de la cobertura de xocolata:

Posar la nata al vas de la thermo i programar 5  minuts a 100 graus velocitat 1, quan comenci a bullir treurem la temperatura i hi afegirem la xocolata fins que es desfaci.Tot seguit farem el mateix amb la mantega, ara jo ho podem apujar de velocitat per que quedi tot ben barrejat, i emb la cobertura encara calenta regarem el pastís.Per fer això es convenient tenir el pastís damunt d’una reixeta, aixi la xocolata que sobra no fa bassa i queda bastant llis.

Recepta treta de la wel de l’Auro44: www.lacocinadeauro.com

Advertisements

3 comentaris

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s