Flams de Salmó i alvocat

L’altre vaig veure aquesta recepta al programa de l’Arguiñano.

Vaig decidir adaptar-la al meu gust, el resultat….boníssim.

Una recomanació, amb un flam per cap n’hi ha de sobres.

flamsdesalmo

 

Ingredients:

Salmó fumat

Alvocat (aguacte 😉 )

1 ou dur

Formatge fresc.

1 llauna de tonyina.

Salsa rosa.

hi podeu posar mes coses….això a  gust de consumidor.

Preparació:

Es talla ben petitó, l’ou dur, l’alvocat,el formatge fresc i la llauna de tonyina, ho barrejem tot bé i hi afegim salsa rosa, que quedi ben lligat.

A part, haurem forrat uns motlles petits alb les làmines de salmó.

A dins del motlle, ho farcim.

Ho apretem bé amb una cullera i ho posem a la nevera.Quan ho volguem servir ho desmotllem e un plat, i queda així de mono!

Advertisements

Un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s