Risotto deshidratat

L’altre dia xafardejant pel Bonpreu, vam veure aquest risotto deshidratat, ens vam mirar i vam dir….el provem????

Així va ser. El diumenge que no teniem dinar familiar vam aprofitar per fer-lo.

Bastant bo.

 

Web Esther5

 

RISOTTO DESHIDRATAT

Ingredients:

1 paquet de risotto deshidratat

1 raig de vi blanc

mantega

formatge parmesà ratllat

sal i oli.

Preparació:

En una cassola, posarem un raig d’oli, quan està ben calent hi tirem l’arròs donem 4 voltes i hi afegim un raig de vi blanc.El deixem reduir.

Ara hi anem afegint aigua calenta poc a poc sense parar de remenar durant uns 25 minuts, fins que quedi ben cremós.

Una mica més del doble d’aigua que d’arròs .El paquet pesa 280 gr i hi he tirat uns 600 d’aigua calenta.

Quan s’ha begut l’aigua  hi afegim uns 25 gr de mantega i el formatge parmesà.

Ho remenem per que es fongui i ja el podem servir.

Anuncis

Un comentari

  1. A un curs de risottos que vam anar tota la colla de blocaires al Caprabo ens van regalar uns rissottos semblants a aquest (d’una altra marca que ara no recordo). A mi també em va semblar força acceptable tenint en compte la relació resultat-feina que porta prepara-lo 🙂

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s