Panellets Lluís

Ja que som temps de castanyes i panellets, avui us poso una recepta de panellets i us animo a fer-los a casa, és entretingut, però molt gratificant.

Després de llegir receptes i receptes més o menys totes iguals, vaig demanar ajuda al Mestre Lluís.

Em va donar una parell de consells i la veritat no està massa bé que ho digui jo, però van quedar boníssims.

web cuina

Panellets

Ingredients:

1 kg d’ametlla mòlta marcona

800 gr de sucre

300 gr de clares d’ou.

Preparació:

Molrar l’ametlla si l’he comprat sencera.

Trirutar el sucre per que quedi llustre, o sigui glass.

Barrejar l’ametlla amb el sucre, i incorporar-hi les clares d’ou.

Quan hem aconseguit una pasta homogènia , ja podem formar les boletes.

Separem amb trossos de massa i uns els farem de coco, altres de pinyons, altres d’ametlla, etc…. a agust de consumidor.

Anuncis

3 comentaris

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s