Filet de vedella amb foie i reducció d’oporto

Dissabte passat no hi havia plans de sortir “por ahí”, o sigui que ens quedavem a casa després de sortir uns quants dissabtes seguits, el cas és que tenia ganes de fer aquest plat ja que sempre que el menjo és al restaurant.

 Com que és senzill i els ingredients són bons, quasi és èxit assegurat.

El filet el vaig comprar a una carniserria d’Arbúcies que es diu Roser, va sortir super super tendre.

El vaig per obrir per la meitat per que a mi no m’agrada que quedi cru.

El foie, el  va comprar en Jordi a la Sirena.El venen amb una safata de 4 trossos de fetge tal cual , boníssim.

Resultat…..jutjeu vosaltres mateixos.

EL TÍPIC fILET DE VEDELLA AMB FOIE I REDUCCIÓ D’OPORTO AMB SAL MALDON.

 

Ingredients per a 2 persones:

2 talls de filet de vedella  o 4 si us el feu obrir.

2 O 4 talls de foie

500ml d’Oporto.

sal maldon

Preparació:

El filet i el foie es fan a la planxa al gust.Primer el filet i en una paella a part antiaherent es fa el foie tomba i tomba.

A part en un cassó posem l’oporto en fred i el deixem reduir a la meitat fins que quedi com una mena de caramel.

Ja està. Només ens falta muntar el plat, el filet, damunt hi posarem el foie i ho regatem amb la reducció d’oporto.Ho remateram amb una mica de sal maldon.

Advertisements

Un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s