Pa d’espelta amb llavors de sèsam i lli

Avui us proposo un pa farina d’espelta.Tenia ganes de provar una farina diferent i em vaig decidir per aquesta.

Ara estan de bastant de moda les farines de diferents cereals.

Aquesta vegada he fet el pa amb la panificadora , ja que era la primera vegada que el feia i no era “plan” de cagar-la.

Recepta treta del blog: Cuina d’estar per casa

Pa d’espelta amb llavors de sèsam i lli.

 

Ingredients:

1 mesura del gotet de la Chef-o-matic d’aigua tèbia (30 seg. al microones)

1 raig d’oli d’oliva

1 culleradeta de sal

1 grapat de llavors de sèsam

1 grapat de llavors de lli.(lino)

3 mesures del gotet de la chefo de farina d’espelta (uns 380gr)

1 sobre de llevat.

Preparació:

Posem la pala d’amassar a la cubeta i introduim tots els ingredients (menys les llavors).

Seleccionem el programa 51 (6 minuts).Es el programa d’amassar.

Quan acaba, afegim les llavors de sèsam i lli i tornem a programar el programa 51 (6 minuts) més.

Quan acaba, traiem la pala d’amassar, formem una boleta, la deixem a dins la panificadora i seleccionem el programa 91, 50 minuts.

Llestos! Ja tenim el pa d’espelta…..

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s