Magdalenes

Avui tenia mono de cuinar, i aquest migdia m’he psat a fer magdalenes, feia molt de temps que no en feia.

Encara són calentes, per tant no us puc dir si son bones o no.

He tret la recepta de la web de l’Eva: Ma Petite Boulangerie. Si no heu vist mai aquesta web, valmolt la pena, l’Eva es una crack!

 

Magdalenes Esponjoses

INGREDIENTS:

4 ous

350 gr de farina

120 gr de llet

250 gr de sucre

250 gr oli de girasol

1 pessic de sal

raspadura de llimona

1 sobre de gasificant o de llevat.

PREPARACIÓ:

Separar les clares dels rovells.

Muntar les clares a punt de neu amb un pessic de sal.Reservar.

Blanquejar els rovells, el sucre i laraspadura de llimona.

Poc a poc hi afegim la llet i l’oli sense deixar de remenar.

Afegim la farina tamissada i la llevadura.

Hi incorporem les clares a punt de neu.

Ho guardem a la nevera una mitja hora.

Omplim els motlles per madalenes i ho enfornem 25 minuts a 200 graus.

Anuncis

5 comentaris

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s