Pa blanc amb llavors de sèsam,lli i gallaret.

Avui us proposo un pa, fet amb la panificadora.He posat un programa ben llarg, una mica més de 4 hores, ja que he comprovat que, lògicament, amb un programa més llarg, queda un pa bastant més esponjós.

Pa blanc amb llavors de sèsam, lli i gallaret.

Ingredients:

  • 300 gr d’aigua
  • 500 gr de farina
  • 1 cullerada de postre de sal
  • 1 cullerada de postre de sucre
  • 1 cullerada sopera d’oli.
  • 1 sobre de llevat
  • 1 grapat de llavorsb de sèsam
  • 1 grapat de llavors de lli (lino)
  • 1 grapat de llavors de gallaret (semillas de amapola)

Preparació:

Es posen els líquids dins la panificadora i llavors els sòlids.

Un programa de pa llarg, i llestos.Jo ho he fet amb la chef-o-matic al programa 20.

Anuncis

3 comentaris

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s