Risotto amb Fussioncook

Avui us poso un risotto fet amb la olla Fusioncook.

Ingredients:

  • 1 i 1/2 mesures d’arròs
  • bolets congelats (un grapat)
  • 2 grans d’all
  • gambes congelades (un grapat)
  • 1/2 mesura de vi blanc
  • 1 i 1/2 mesures d’aigua calenta (jo he posat brou)
  • parmesà
  • sal
  • pebre
  • oli
  • mantega

Preparació:

1.Posa en menu manual l’oli i la mantega a 180 graus 30 minuts.

2 Afegim els grans d’all quan està calent, el bolets i les gambes congelat, salpebre.

3.Tot seguit hi afegim el vi, l’arròs i l’aigua calenta i hi remenem bé.Cancelem el programa.

4.Ara posem menú arroz 180 graus.

5.Quan pita despresuritzem l’olla i hi afegim una cullerada de mantega i una de parmesà, hi ho remenem bé, ja està a punt per servir.

Anuncis

4 comentaris

  1. Nenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sort que he dinat!!!
    Entrar al teu bloc em fa venir salibera…. jeje

    Doncs el casament molt bé, no va acompanyar gaire el temps, però el fí de festa va estar genial… 😉

    petonets wapa i records per el “Bandarra” d’en Santi!!! jeje

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s