Cuina de Primavera

Doncs avui us poso unes quantes fotos de la 4a activitat de l’Associació Gastroarb.

Vam fer un curs de dos dies, on en Salva del restaurant  l’Hostal Nou d’Arbúcies , ens va ensenyar a fer 4 plats, 2 primers i 2 segons.

El primer dia, va consistir en:

Pèsols amb cervesa negra i ou en tartufo.

Salmó amb pinya i vieira amb salsa de mango al vodka.

El segon dia que va ser ahir, el menú va consistir en:

Arròs amb bacallà espàrrecs verds i alls tendres.

Llaminera de porc a l’oporto trufat

 

Advertisements

4 comentaris

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s