Doncs avui us poso unes quantes fotos de la 4a activitat de l’Associació Gastroarb.
Vam fer un curs de dos dies, on en Salva del restaurant l’Hostal Nou d’Arbúcies , ens va ensenyar a fer 4 plats, 2 primers i 2 segons.
El primer dia, va consistir en:
Pèsols amb cervesa negra i ou en tartufo.
Salmó amb pinya i vieira amb salsa de mango al vodka.
El segon dia que va ser ahir, el menú va consistir en:
Arròs amb bacallà espàrrecs verds i alls tendres.
Llaminera de porc a l’oporto trufat
Esther, tot té una pinta excepcional!!!! Necessitem les receptes!!!!
Petonets
Totes quatre receptes es veuen molt interssants… Segur que va ser un taller d’aquells per aprofitar!
I jo també vull les receptes, je je je… 😉
Hola!
Ara que s’acosta la caloreta, perquè no ens descubreixes algun batut de fruita natural, fàcil de fer, refrescant i bo?
Moltes gràcies i felicitats pel blog!
Jo d´aquet home no esperaba menys perque te unes mans d´or .En Salva fa un cibet de senglar que ti pots morir i un entrecot a les herbes de Paris que et deixen sense respiracio…Tot esta bonissim¨¨¨¨¨¨