Magret d’anec amb salsa de gerds

Feia molts dies que no actualizava, amb aquesta calor no he cuinat gaire la veritat.

Doncs l’altre dia a l’Associacio Gatronomica GastroArb, vam fer un curs de cuina i va venir en Manel del

Mas de la Selva i ens va fer un menu complet.

El plat estrella va ser el magret d’anec, ell ens el va fer a la salsa de figues i a la mostassa, pero jo he canviat les figues poer gerds, tal com ell em va explicar.

Recepta senzilla i deliciosa.

Buscaba una ocasio especial per fer la recepta, i aixi va ser, el dimarts per sopar ja que teniem planejat celebrar el nostre tercer aniversari de casats amb un sopar especial, i aixi va ser.I com diuen per aqui una imatge val mes que mil paraules.

Us ho recomano, estava delicios.

PD: (no em van els accents, i’m sorry)

Magret d’anec amb salsa de gerds

Ingredients:

  • Magret d’anec d’agla del lluçanes amb salsa de gerds.
  • 1 magret d’anec
  • sal
  • Mesclum de 5 pebres
  • 2 cullerades  de  melmelada de gerds ( o del que mes us agradi)
  • 150 d’oporto
  • sal Maldon
  • Maizena (espessidor)

Preparacio:

  • Contem un magret per persona, si fem 3 magrets seria l’oporto i la melmelada x per 3.Els ingredients son per 1.
  • Marcar el magret fent talls en la capa de greix (rombos)
  • Salpebrar el magret ( per cada cullerada de mescla de 5 pebres, 3 cullerades de sal)O al gust.
  • Ficar el magret a foc susu en una paella per la banda del greix ( 10 minuts)
  • Girar el magret (5 minuts)
  • Retirar el magret de la paella i embolicar-lo en paper film.
  • Incorporar 2 cullerades soperes de melemelada de gerds a la paella on hem cuinat el magret, sense llençar el greix de la paella.
  • Incorporar l’Oporto.
  • Desembolicar el magret i recuperar els sucs i incorporar-los a la salsa.
  • Separar l’agulla del magret i filetejat ben prim la resta de la peça.
  • Reduir la salsa fins que agafi la textura desitjada.Si cal, afegir-hi una mica d’espessidor.
  • Presentar el magret filetejat en el plat i napar amb la salsa.
  • Posar uns flocs de sal maldon i servir.

Advertisements

5 comentaris

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s