York & Cheese Cake

O el que vindria a ser el mateix: Pastis de pernil dolç i formatge.

Avui fullejava les Lectura i he vist aquesa recepta, tenia bona pinta i m’he decidit a fer-la per sopar.Encara no l’hem provat, pero de moment te molt bona pinta.

Ingredients:

  • 1 paquet de pa de motlle
  • pernil dolç
  • formatge
  • 2 ous
  • 150 de llet evaporada (jo he posat llet normal)
  • sal i pebre
  • caramel

Preparacio:

  • En un motlle tipus Plum-Cake, posem unes gotes de caramel(jo el tenia comprat, del de fer flams).
  • Començem amb una capa de pernil dolç, seguidament una de formatge i despres el pa de motllo (sense crosta).
  • I seguim aixi fent capes, tantes com puguem, jo com que tenia poc pa de motllo l’he fet petito.
  • Anem fent capes fins a acabar amb una capa de pa de motllo.
  • En un bol hi batem els 2 ous junt amb la llet, la sal i el pebre i ho tirem per sobre del pa.Ho punxem amb una forquilla, per que penetrin be els liquids, i ho enfornem al bany maria uns 40 minuts a 180 graus.
  • Si poseu un motlle de silicona, tambe el podeu fer al microones 15 minuts a mitja potencia.

Advertisements

4 comentaris

  1. Hola que tal?he vingut al teu blog ite felicit,enhorabona,tot de dalt de tot,i en quedo per apuntar algunes receptes encantadores.
    Aquet cheese cake fa molta menjare a prende les notes vaig,
    bono encantada de ser per aquí,ara ja ma tens de seguidora,un beso.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s