Plum cake de pastanaga

Feia molt de temps que tenia ganes de provar aquesta recepta, i finalment  avui , un dilluns aborrit a casa, tenia ganes de cuinar, he  mirat la nevera i tenia tots els ingredients, així que…..al ataquterrrrrrrrrr.

 

 

Ingredients:

  • 4 ous
  • 320 gr d’oli de girasol
  • 225 gr de farina
  • 10 gr de llevat
  • 350 de sucre moreno
  • polsim de sal
  • 1 cullerada i mitja de postres de canyella
  • 400 gr de pastanaga ratllada
  • 125 gr de nous

 

Preparació:

Tamissem la farina amb el llevat i ho reservem.

En un bol, barregem, els ous, el sucre, la canyella,la sal i l’oli amb unes barilles.

Poc a poc hi anem afegint la farina i també anem barrejant.Quan ja no es veu res blanc de la farina hi afegim la pastanaga ratllada i les nous .(Jo no tenia nous i hi he posat fruits secs).

Ho avoquem en un motlle de plum cake, previament untat amb mantega i farina per que`no s’enganxi.

Ho deixem 40 minuts al forn a 180 graus.Ho punxem amb un ganivet, si sutn net és que ja està cuit i sino, ho deixarem una mica més.

Anuncis

3 comentaris

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s