Lassanya de carn i bolets amb beixamel de ceps

Sona bé oi el nom!Doncs no n’hi ha per tant , és una lassanya normal i corrent ,només que hi he afegit bolets i a la baixamel pols de ceps, aquí teniu el reultat.

De moment té bona pinta, però és per el Mister de casa, a veure quan ho cati què m’en diu.Oloreta en fa molta, tot sigui dit!

 

 

Ingredients:

  • 1 paquet de plaques per a lassanya
  • 2 cebes
  • 1 pot de tomàquet fregit
  • 200gr de bolets variats (jo els he posat congelats)
  • 400 gr de carn picada de porc i de vedella, barrejada.
  • 

Preparació del farcit:

En una paella fem un sofregit amb la ceba, uns 10 minutets, tot seguit hi afegim els bolets congelats i esperem que es beguin l’aigua, llavors és el moment d’afegir-hi la carn picada, quan està cuita hi afegim un pot de 400 gr de tomàquet fregit (tipus solís).

Ho deixem que faci xup-xup uns 10 minuts a foc lent i depres ho reservem per muntar la lassanya.

Ja sabeu: placa de lassanya, una mica de farcit, jo al damunt del farcit hi ha posat un parell de talls de formatge que es fongués.

Seria, placa de lassanya, farcit,2 talls de formatge, placa de lassanya, farcit, 2 talls de formatge, etc…..

Quan acabem ho naparem amb la beixamel amb una mica de formatge ratllat i una mica de mantega per sobre i cap al forn fins que quedi ben rosset, bon profit!

    

Ingredients per  la beixamel:

  • 600gr de llet
  • 60 gr de farina
  • 30 gr de mantega
  • 1 cullerada d’oli d’oliva
  • sal
  • pebre
  • nou moscada
  • una cullerada de ceps en pols.

Jo la he fet amb la thertmomix, també la podeu comprar o fer-la tradicionalment.

Beixamel amb thermomix:

Posem tots els ingredients al vas de la thermo i programem 8 minuts a 90 graus, velocitat 4

Anuncis

4 comentaris

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s