Revetlla de Cap d’any a Les Magnòlies

Ahir ens vam fer un homenatge. Perquè ens ho mereixem, i tant!

No haviem sortit a sopar mai a un restaurant el dia de la revetlla de cap d’any.

Com que ens espera un any amb molts canvis i noves emocions, vam decidir donar-nos un “capritxu”, perquè: “nosotros lo valemos”.

Pensant que aquest any que avui encetem serà el millor de les nostres vides i ens passarà el més important que ens ha passat mai.

Per els que no ho sabeu, serem pares al maig si tot va bé , i això ho haviem de celebrar com déu mana. 🙂

 I quin millor lloc per rebre el nou any que amb un bon sopar.

Aperitiu:

  • Bola: blinis de patata amb tou dels til.lers i tofòna.
  • Pot: crema de llaurer,botifarra i rostes.
  • Xupito: carbassa i amaretto

Menú:

  • Foie amb torró, raïm i mosto.
  • Vieires a la brasa amb carbonara i caviar.
  • Rap amb el seu suc, pebrot escalivat i ragut de llamàntol.
  • Costella de vedella de Nebraska amb melanosporum i patata cremosa.

Postres:

  • Rastre a la neu: xocolata calenta, granissat de xocolata blanca i cremós de vainilla.

 

Foie amb torró, raïm i mosto.

 

Vieires a la brasa amb carbonara i caviar.

 

Rap amb el seu suc, pebrot escalivat i ragut de llamàntol.

 

 

Rastre a la neu: xocolata calenta, granissat de xocolata blanca i cremós de vainilla.

Advertisements

2 comentaris

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s