Milfulls de patata,cansalada, foie i salsa de ceps

Cada mes ens comprem la revista CUINA, ens agrada molt, sempre hi trobes coses noves, fires, receptes xules i vès per on, al numero 113 de la revsita, que era ara per Nadal, vam trobar aquesta que ens va semblar “ESPATARRANT”.

A la secció SORTIM  hi havia una entrevista a Eduard Azuaza i Jaume Castany de Moià on tenen el restaurant Les Voltes de Sant Sebastià.

Després de llegir l’entrevista, com quI no vol la cosa, et deixen una recepta que tenia una pinta……diguem-ne….es-pec-ta-cu-lar!

Només de veure la foto, ja vam començar a salivar i després de decidir que el dia 1 de gener la fariem per dinar,  ja que començavem l’any i que erem tots dos sols a casa, la ocasió ho mereixia.

Em vaig disposar a comprar-ne els infredients i….voilà! Aquí en teniu el resultat!

 

Ingredients per a 4 persones:

4 patates del bufet negres

400gr de cansalada virada crua

4 làmines de fetge d’ànec cru (foie)

50 gr de ceps ( jo he posat pols de ceps)

200 ml de crema de llet

50ml de vi blanc

romaní (jo no n’hi he posat)

sal, pebre negre i oli d’oliva.

Preparació:

Per la cansalada:

Jo vaig fer envasar-la al buit tall per tall.

I després la veig fer bullir en una cassola amb aigua durant 4 hores.

Quan va estar la vaig salpebrara i la  passar per la paella que quedés ben daurada .

Per les patates:

pelar-les i tallar-les a làmines d’uns 0’5 cm,

 i posar-les amb oli d’oliva a foc suau fins que quedin cuites(però no dures per fora).

Per la salsa de ceps:

Jo vaig posar en un cassó un brick de crema de llet amb una cullerada de ceps ens pols i el vi blanc i sal fins que va espessir una mica.

Muntatge:

En un plat hi posem una bona cullerada de salsa de ceps i al damunt amb

 un aro d’emplatar vaig anar fen capes de patata, cansalada,patata, cansalada i al final de tot el foie que havia daurat un moment a la paella, tomba i tomba.

 

Anuncis

5 comentaris

  1. hola Esther soc Eduard Azuaza el de l’entrevista i el plat, avui al veure que has fet el plat me sentint molt content i feliç de que el podeu reproduir, ja que la meva intencio es fer-vos pal.ladir amb la meva cuina. moltes gràcies i endavant.
    Eduard Azuaza cap de cuina de “Les Voltes de Sant Sebastià”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s