Braç de patata

Avui us proposo una recepta d’estiu.

Ja que a l’estiu  no hi ha massa ganes de cuinar i be més de gust coses fresques i per variar una mica aqui tenim un braç de gitano de patata farcit.

Ingredients:

  • Puré de patata (casolà o de sobre)
  • Olives
  • 6 barretes de cranc (surimi)
  • 2 llunes de tonyina
  • 3 ous durs
  • maionesa
  • formatge fresc

Jo l’he farcit d’això, però el podeu farcir del que us agradi més, feu anar la imaginació.

Preparació:

  1. Fem un puré de patates, i el deixem refredar una mica.
  2. En un bol, tallem ben petit els ous,el cranc,les olives, el formatge fresc i hi afegim la tonyina.
  3. Ho barregem bé i hi afegim un parell o tres cullerades de maionesa.
  4. Ja tenim el farcit per al braç.
  5. Amb un drap de cuina moll i ben ecorregut hi estenem el puré de patata.
  6. Posem el farcit a sobre i amb l’ajuda del drap ho anem enrotllant com un braç de gitano, fins que  quedi rodó.
  7. Ho traspassem a una safata i ho deixem reposar a la nevera.
  8. Abans de servir el decorem una mica per sobre i ja està!

 

 

 

 

Advertisements

Un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s