Magret d’ànec amb foie i reducció d’oporto

Un dels pocs dies que dinem a casa sols. Em venia de gust fer alguna cosa “guay”, però no tenia res a la nevera. De cop se m’ha il.luminat i he recordat que tenia un magret al congelador i uns medallons de foie també.

M’he disposat a fer el magret amb foie, ja que sempre el faig amb salsa de gerds. La veritat és que ha quedat boníssim.

 

Magret d’ànec amb foie i reducció d’oporto

Ingredients:

  • 1 magret d’ànec
  • 4 medallons de foie
  • 250 ml de vi d’oporto
  • 1 cullerada de sucre
  • sal i pebre
  • sal maldon

Preparació:

El magret el salpebrem, per la part del greix es marca amb un ganivet (fent rombos). Es posa en una paella i es cou primer per lapart del greix 10 minuts, es gira i 10minuts més.Ha de quedar cruixent per fora però rosat per dintre.

El foie, no té secret en una paella ben calenta sense gens d’oli, es couen els medallons amb molta cura tomba i tomba, es cou molt ràpid.

La reducció dvi de porto.

En un cassó es posen els 250 ml de vi junt amb una cullerada de sucre i es deixa reduir a la meitat mes o menys uns 20-30 minuts.

Ja podem muntar el plat.

Es talla el magr esposa com a base, damunt hi posem el foie i ho reguem amb la reducció d’oporto.Ho rematem amb uns cristalls de sal maldon

Anuncis

3 comentaris

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s