Gintònic sòlid

Primer de tot, molt bon any nou a tothom, espero que tots els vostres desitjos per aquest any que avui entrem es facin realitat.

Feia temps que teina aquesta recepta a la carpeta de “Pendents de fer”, i quina millor opció que fer-la l’ultim dia de l’any.

Sopavem a casa, en Jordi i jo, la petita Abril dormia plàcidament, aquest any, ha sigut  nostre any, l’any que ha nascut la nostra filla Abril. Així que ens vam quedar a casa a celebrar-ho tots tres, la nostra petita-gran família.

No teniem ganes de sortir, això que de cangurs no ens en faltaven, però teniem ganes de fer-ho a casa. I així va ser…..

Després d’un exquisit sopar res millor que aquesta meravella per fer baixar els excessos nadalencs. Si voleu sorprendre al personal, fen aquest gintònic quedaràn “esmaperduts”.

La recepta la vaig treure d’aquest magnífic blog: La Cocina de Javi

Així que el menú va ser:

GINTONIC SOLID


Ingredients:

  • 150ml d’aigua
  • 150 gr de sucre
  • el suc i la raspadura d’una llimona
  • 125ml de ginebra de qualitat (jo he posat Bombay)
  • 200ml de tònica
  • 5 fulles de gelatina ( o gelatina en pols)
  • llimona i llima per decorar
Preparació:
  • En un cassó posem l’aigua i el sucre i ho fem bullir 5 minuts suaument. Ho retirem del foc i hi afegim la raspadura d’una llimona. Ho deixem reposar durant 15 minuts.
  • Posem aquesta barreja en una gerra medidora. I hi afegim el suc de llimona, la ginebra i la tònica, si la barreja no arriba a 600 ml de la gerra medidora hi afegim aigua fins que arribi a 600ml.
  • Agafem un plat fondo amb aigua i hi posem les fulles de gelatina 4 minuts.
  • Agafem un vas amb 30 ml d’aigua i l’escalfem al microones un minut.Hi posem la gelatina escorreguda a l’aigua calenta perque es desfaci.
  • I ho avoquem a la barreja que ja teniem feta.
  • Ho barrejem bé amb una cullera i ho posem en un motlle gran, o en cubiteres o en motlles individuals, com més us agradi.
  • Jo he fet individuals, tipus flam, i un en una safata i després ho he tallat a daus per posar-ho dins una copa.
Si sou molts multipliqueu aquests ingredients x 2.
Si ho voleu desmotllar millor ho poseu 15 o 20 minuts al congelador.
Espero que us hagi agradat tant com a mi fer-lo i desgustar-lo.
Anuncis

Un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s