Rap envoltat de criuxent de pernil i crema d’idiazabal

Divendres passat, teniem curs de cuina amb l’associació, com ja sabeu , ens trobem un cop al mes i portem algun cuiner o cuinera.Aquest divendres teniem a la Nuri Lladó, que ens va fer cuina amb verduretes, bé, m’estic desviant del etma, el cas es que xerrant xerrant amb la Ma Carme, em va esplicar aquesta magnífica recepta, a part de fàcil i boníssima!

 

Rap envoltat de criuxent de pernil i crema d’idiazabal

Per a 4 persones:

  • 4 lloms de rap
  • 8 talls de pernil salat
  • 1 brick de crema de llet
  • 1 cunya de formatge idiazabal

Preparació:

  • Primer de tot, salarem (molt poc) el rap i l’efarinarem i el sellarem en una paella amb molt poc oli.
  • Reservem el rap.
  • Quan està una mica tevi, l’envolicarem amb dues llesques de pernil salat.
  • Ho posarem en una safata i ho posarem al forn a 200 graus fins que el pernil veiem que està “crunxi-crunxi”.
  • Mentre el rap s’està fent al forn, en un cassó al foc i posarem el brick de crema de llet amb la cunya d’idiazabal tallat a daus, així es desfarà més fàcil.
  • Un com desfet ho deixarem a foc lent que redueixi fins que tingui la textura desitjada.
  • Ja podem muntar el plat.
  • Amb un cullerot en un plat fondo hi posarem “un llit” de crema d’idiazabal.
  • Al damunt hi posarem els paquets de rap, llestos!!!!

Suggeriment: si no us agrada gaire el formatge podeu substituir la crema d’idiazabal per crema de carbassa.
Bon profit

 

Deixa un comentari