Rap envoltat de criuxent de pernil i crema d’idiazabal

Divendres passat, teniem curs de cuina amb l’associació, com ja sabeu , ens trobem un cop al mes i portem algun cuiner o cuinera.Aquest divendres teniem a la Nuri Lladó, que ens va fer cuina amb verduretes, bé, m’estic desviant del etma, el cas es que xerrant xerrant amb la Ma Carme, em va esplicar aquesta magnífica recepta, a part de fàcil i boníssima!

 

Rap envoltat de criuxent de pernil i crema d’idiazabal

Per a 4 persones:

  • 4 lloms de rap
  • 8 talls de pernil salat
  • 1 brick de crema de llet
  • 1 cunya de formatge idiazabal

Preparació:

  • Primer de tot, salarem (molt poc) el rap i l’efarinarem i el sellarem en una paella amb molt poc oli.
  • Reservem el rap.
  • Quan està una mica tevi, l’envolicarem amb dues llesques de pernil salat.
  • Ho posarem en una safata i ho posarem al forn a 200 graus fins que el pernil veiem que està “crunxi-crunxi”.
  • Mentre el rap s’està fent al forn, en un cassó al foc i posarem el brick de crema de llet amb la cunya d’idiazabal tallat a daus, així es desfarà més fàcil.
  • Un com desfet ho deixarem a foc lent que redueixi fins que tingui la textura desitjada.
  • Ja podem muntar el plat.
  • Amb un cullerot en un plat fondo hi posarem “un llit” de crema d’idiazabal.
  • Al damunt hi posarem els paquets de rap, llestos!!!!

Suggeriment: si no us agrada gaire el formatge podeu substituir la crema d’idiazabal per crema de carbassa.
Bon profit

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s