Pollastre al curry i llet de coco al Wok (Pollastre de la Susanna)

El wok,aquest gran oblidat!!!

Tothom en té un, però ben endreçadet, doncs…..pols fora!

Anem a “RESCATAR EL WOK”

Aquest passat gener, vam fer un curs de verdures amb la gran Nuri LLadó. Va ser molt profitós, vam aprendre coses noves i jo, entre d’altres aquesta recepta de la Susana Solé.

Que he de dir que ens va agradar molt a casa. No se si era ben be com us explicaré però és com la vaig fer jo, us la recomano moltíssim.

Ingredients:

  • Tot tipus de verdures tallades a daus petits.
  • Jo he posat: porro, carbassó, pastanaga, ceba,xampinyons,etc….
  • Pollastre tallat a daus, 3 petxugues.
  • Curry amb pols
  • Llet de coco (a la botiga dels Indús)

Preparació:

  • Quan el wok està ben calent hi saltejem les verdures a foc viu.
  • Quan estàn una mica cuites hi afegim el pollastre a daus amb un bon polsim de curry.
  • Quan quasi el pollastre està cuit, hi tirem un pot de llet de coco i ho deixem reduir a foc baix.
  • Llestos per degustar-ho!!!

Pd: Susanna, no sé si era ben bé així, però va quedar molt bo.

L’anomenarem Pollastre de la Sussana!

 

Anuncis

4 comentaris

  1. mmmmmmmmmmmmmmm…. boníssim!!!! si si, és exactament així!! ben fàcil i ràpid de fer! També es pot substituïr el pollastre per salmó a daus. A les verdures hi queda molt bé posar-hi un parell de tomàquets a quarts… de fet hi ha mil combinacions, i no sé què ho fa que sempre queda bo, bo, bo!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s