Sopa freda de meló amb iogurt grec

Mmmmm, estiu….. estimat estiu…plè d’olors….de records….

M’encanta l’estiu i les seves fruites de temporada, com el meló, que avui és el protagonista de la nostra recepta.

Una sopa freda de meló, mmmm, refrescant i boníssissima, com diria la Gran Mireia Carbó.

Doncs cada més “cau” a casa la revista cuina, i aquest mes passat van fer un especial, Cuina, primavera-estiu, amb un munt de receptes espectaculars, totes amb una pinta….

 

Doncs jo vaig proposar, fer-ne una de senzilleta i exquisita, una Sopa freda de meló amb iogurt grec.

Val a dir que jo hi hagués afegit unes virutes de pernil (del bò), vaja del de ” mudar”.Però com que no en tenia no ho vaig fer.

Imagen

Sopa freda de meló amb iogurt grec:

Ingredients per a 4 persones:

  • 1/2 meló
  • 250 gr de iogurt grec
  • sal
  • pebre negre
  • oli d’oliva
  • unes fulles de menta fresca

Preparació:

  • Retireu les llavors del meló i renteu-lo molt bé.
  • Passeu-lo sense retirar-ne la pela, per la liquadora, salpebreu-ho i afegiu-hi unes gotes d’oli d’oliva verge.
  • Piqueu finament les fulles de menta fresca i afegiu-les al meló.
  • Col.loqueu una base de iogurt en gots, copes, etc… i a sobre la sopa de meló.
  • Serviu-la freda.
Advertisements

Un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s