Camembert al forn

Fa mooolts de dies, vam anar a Palamòs a casa la Mar i en Pere, sempre que anem allà ens acullen d’allò més bé, son uns grans anfitrions.

No ens deixem la Marta i la Clara, que son les seves precioses filles.

Bé el cas és que ens va fer per picar un camembert al forn, he de dir que és deliciós,a part de facilíssim, us ho recomano.

Un plat estrella com a la cala que estavem, Cala Margarita.

Aqui podeu apreciar una de les cales mes maques que he vist mai!

 

 

 

Camembert al forn.

Ingredients:

  1. un formatge camembert
  2. all
  3. espècies vàries
  4. sal i oli

Preparació:

Es tan fàcil que quasi no cal explicació.

  • S’agafa el formatge i es posa en una safata del forn amb  paper de forn a sota.
  • Amb una forquilla es punxa el formatge de la part de sobre i es posa: all tallat petit, sal, orenga, pebre negre, pebre vermell,etc…al gust i un rajolí d’oli d’oliva verge extra.
  • Ho enfornem uns 10 minuts més o menys a 200 graus.

Ja tenim un deliciós entrant per anar agafant amb unes torradetes o “palitos”.

 

 

Anuncis

6 comentaris

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s