Cupcakes d’Oreo

Fa dies que vaig fer aquests deliciosos, cupcakes d’oreo, mira, ara m’ha donat per aquí.

cupcakes2

Son tan monossssss, i tan vistosos els cupcakes, he de dir que la culpa es de la meva “Best Friend” Esther Archilla, la qual n’és una experta.

Que per cert us recomano el seu blog Cotofluix: Homemade Parties.

Divendres passat vam fer un curset de decoració de cupcakes, però això mereix un post a part.

Bé, a lo que anavem, com que no sabia per on començar, em vaig comprar uns motlles de cupcakes de llauna al Amazon (per cert, gran web!!!) i el llibre de l’Alma Obregon, de la web: Objetivo: Cupcake Perfecto, la qual us recomano moltíssim!

Aquí va la recepta dels Cupcakes de galetes Oreo del Llibre de l’Alma Obregon.(Comprat a l’Amazon també)

cupcakes1 llibrealma

Cupcakes de galetes Oreo

Ingredients per 12 Cupcakes:

Per els cupcakes (madalenes) Si li dic madalenes, l’Archilla em MATA!

  • 115gr de mantega  (a temperatura ambient, SOBRETOT!!!! Es la mare dels ous!!!)
  • 220 de sucre blanc
  • 2 ous
  • 200gr de farina
  • 1 i 1/2 culleretes de llevat (royal)
  • 150ml de llet semidesnatada ( o la que tingueu)
  • 10 galetes oreo
  • 1 cullerada d’extracte de vainilla (opcional)

Per el frosting ( o com es digui)

  • 10 galetes oreo
  • 120 matega
  • 300gr de sucre glass
  • 125gr de formatge d’untar no light (jo he posat philadelphia)
  • 1 cullerada de llet

Preparacó dels cupcakes:

  1. Pre-escalfem el forn i preparem una safata per a cupcakes amb els motllos de paper a dins.
  2. Triturem 10 galetes oreo amb la picadora ( o com puguem) i les reservem.
  3. Tamisem la farina amb la llevadura en un bol i reservem també.
  4. Batem la mantega (a temperatura ambient, SOBRETOT!!!! Es la mare dels ous!!!) amb el sucre fins que quedi una pasta ben ben cremosa.
  5. Afegim els ous un a un batent fins que s’incorporin a la masa.
  6. Afegim la meitat de la farina  que teniem reservada i batem ( barilles, thermomix,kichenaid) o a mà,  fins que s’integri.
  7. Incorporem la llet amb l’extracte de vainilla disolt i tornem a batre.
  8. Acabem d’afegir la farina que ens queda i acabem de barte fins que quedi tot ben ben cremós i suau.
  9. Per acabar incorporem les oreo que haviem triturat al principi amb l’ajuda d’una espàtula.
  10. Repartim la barreja dins les capsules de paper que tenim dins el motlle.
  11. Un recomanció, la mida justa es una mica mes de la meitat de la capsula, perque volem que quedin plans.
  12. Va molt be l’utensisli de posar boles de gelat, és la mida justa.
  13. Ho fornejem 22-25 minuts a 180 graus i ho deixem refredar.

Preparació del frosting:

  1. Triturem 10 galetes oreo lo mes fines possible i reservem.
  2. Preparem el frosting de formatge de la seguen manera:
  3. Tamisem el sucre glass.
  4. Tot seguit el batim amb la mantega  (a temperatura ambient, SOBRETOT!!!! Es la mare dels ous!!!)i la llet a força velocitat peruqe s’integri.
  5. Afegim el formatge d’untar (ha de ser fred de nevera) i batem, primer poc a poc i anem incrementant la velocitat.Fins que quedi tot ben integrat i ben cremós.
  6. S’ha de mantenir en fred.
  7. Jo ho vaig reservar una estona a la never dins la mànega pastissera amb la boquilla ja posada, llavors ja està a punt per fer la decoració que vulguem.
  8. Ja està, ja podem muntar els cupcakes i decorar-los al nostre gust!

Per decorar:

  • 12 galetes Oreo mini o 6 oreo partides per la meitat.

cupcakes_collage


Advertisements

5 comentaris

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s