Crema de carbassa i pera

Fa un munt de dies que no escric, la veritat és que des que fem servir el mobil per quasitot no engego gairebé l’ordinador, per això aquesta entrada la faig des de l’smartfone.
Sa Magestats els reis mags, em van portar una olla programable, ja n’havia tingut una que va heretar la meva mare.
El cas és que els reis em van dur el nou model de FussionCook.
Doncs el cas és que ens acabem de menjar una deliciosa crema de carbassa i pera, si si, heu llegit be, pera.

Ingredients:
.600 gr de carbassa
.3 pastanagues
.1 ceba grossa
.2 peres

Preparació:
Tallem a daus totes les verdures, a la fussioncook, posem menu “sofreir” 5 minutets, cancelem el programa.

Afegim un vas d’aigua i tapem la olla amb la valvula tancada i posem menu verdura, quen està treiem pressio i la honpodem triturar, hi podeu afegir un parell de formatgets i la sal, i per servir ho podeu guarnir amb unes virutea de pernil salat, voilà! Bon profit!

20140120-212212.jpg

20140120-212226.jpg

Un comentari

Deixa un comentari