Iogurt natural amb FussionCook

Avui us poso una recepta molt fàcil, una de iogurts, sempre els havia fet amb la iogurtera o al forn, però la nova FussionCook Plus, també te funció iogurtera. Ve amb uns potets de iogurt amb tapa de plàstic, jo ho he fet amb els de vidre que tinc.

Ingredients:
. 1 iogurt natural
. 1 litre de llet
. 3 cullerades soperes de llet en pols (opcional)

Preparació:
. En un bol, barregem bé el iogurt, la llet sencera i la llet en pols. (Jo ho he fet amb el turmix).
. Ho aboquem en els gots de iogurt sense tapa i ho posem dins la FussionCook , tapem amb valvula oberta i programem menú iogurt i ens marca 8 hores, demà al matí tindrem uns fantàstics iogurts naturals!

20140203-223405.jpg

20140203-223418.jpg

20140203-223433.jpg

Advertisements

Un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s