Full de ceba amb formatge de cabra

Avui fem el sopar tast de cloenda de la temporada 2013-2014.

Cada soci portarà un plat i llavors allà ens ho menjarem tot fent un bon sopar.

Jo aquesta vegada portaré aquesta recepta que es molt fàcil i resultona.

La veritat és que les receptes amb pasta de full son fàcils de preparar i queden molt i molt bé.

 

Full de ceba amb formatge de cabra

Ingredients:

• 200gr de fornatge de cabra

• 2 lamines de pasta de full

• 3 cebes

• 1 cullerada de sucre moreno

• 2 cullerades de nous pelades

• 1 rovell d’ou

• Oli d’oliva

• Sal.

Preparació:

• Pela i talla en juliana les cebes

• “Pocha-les” amb un parell de cullerades d’oli durant uns 15 minuts.

• Afegeix el sucre i un pessic de sal i sofreigeix 5 minuts més.

• Estén una lamina de full sobre una safata de forn amb paper sulfuritzat.

• Reparteix la ceba , el formatge de cabra i les nous.

• Cobreix amb l’altra làmina i prerssiona els costats amb una forquila

• Punxa la superfície amb una forquilla perquè no puji i pinta-la amb ou batut.

• Ja la pots posar al forn 20 minuts a 200 graus.

 

Anuncis

4 comentaris

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s