Salmó al papillote

Després de tants de dies de posar-vos coses bones, anem a posar una recepta molt més saludable, i pqe que no bona.

Farta de menjar sempre el peix a la planxa, l’altre dia, vaig canviar una mica i ho vaig fer al papillote, per cert, em va agardar bastant el resultat, no serà pas l’ultima vegada que ho faci.

 dsc03365-medium.jpg

dsc03366-medium.jpg

 dsc03369-medium.jpg

Salmó al papillote

Ingredients per a 1 persona:

1 rodanxa de salmó (o el peix que vulgueu)

1troç de porro

1troç de pastanaga

1/2 ceba

sal i pebre

una gota d’oli.

Preparació:

Agafa un troç de paper d’alumini i posa-hi una gota d’oli d’oliva i al damunt les verduretes tallades en juliana, ben finetes.

Damunt el troç de salmó.Sal i pebre,i ho tapes amb un altre tróç de paper d’alumini, que quedi ben sellat, com a la foto.

Amb el forn pre-calentat a 180 graus.

Ho cous durant uns 20 o 25 minuts.

4 comentaris

  1. A nosaltres també ens agrada molt el “salmó a la papillote”, abans en menjavem molt sovint, però ara fa molt temps que no el feiem. La teva recepta ens ha fet un bon servei per refrescar-nos la memòria pel que fa a la temperatura del forn i el temps de cocció. Gràcies 🙂

    PS: No hi ha cap país al món que necessiti que el governi un altre país, Catalunya tampoc!

Deixa una resposta a Gemma Cancel·la la resposta