Després de tants de dies de posar-vos coses bones, anem a posar una recepta molt més saludable, i pqe que no bona.
Farta de menjar sempre el peix a la planxa, l’altre dia, vaig canviar una mica i ho vaig fer al papillote, per cert, em va agardar bastant el resultat, no serà pas l’ultima vegada que ho faci.
Salmó al papillote
Ingredients per a 1 persona:
1 rodanxa de salmó (o el peix que vulgueu)
1troç de porro
1troç de pastanaga
1/2 ceba
sal i pebre
una gota d’oli.
Preparació:
Agafa un troç de paper d’alumini i posa-hi una gota d’oli d’oliva i al damunt les verduretes tallades en juliana, ben finetes.
Damunt el troç de salmó.Sal i pebre,i ho tapes amb un altre tróç de paper d’alumini, que quedi ben sellat, com a la foto.
Amb el forn pre-calentat a 180 graus.
Hola nena!
T’ha quedat una web super xula… per aixó vinc a dir-te que t’he donat el premi Blogguer del dia.
Petos guapa!!
ja l´he probat està boníssim! i el més important saludable!!!
M’en alegro Gemma que t’hagi agradat, ben fàcil i sa!
A nosaltres també ens agrada molt el “salmó a la papillote”, abans en menjavem molt sovint, però ara fa molt temps que no el feiem. La teva recepta ens ha fet un bon servei per refrescar-nos la memòria pel que fa a la temperatura del forn i el temps de cocció. Gràcies 🙂
PS: No hi ha cap país al món que necessiti que el governi un altre país, Catalunya tampoc!