Tortell de trufa

Bé, ja sóc aquí deprés de molts dies sense actualitzar, entre la feina , les festes una cosa i altre no he tingut temps, perque cuinar si que ho he fet eh? Aquests dies us aniré posant els “guisofis” que he fet aquestes festes.

Però avui us proposo un tortell de pasta de full super-fàcil de fer.I a més queda boníssim.

Tortell de trufa

Ingredients:

1 làmina de pasta de full ( si és de la marca la cocinera, ja és rodona.)

150gr de xocolata fondant ( tipus nestlé postres)

300 ml de nata líquida

30 gr de sucre.

Preparació:

Posem un cassó al foc per fer al bany maria i fom fondre, la xocolata amb la nata i el sucre.

Quan està fos, ho barrejem bé i ho deixem referdar a la nevera, millos unes 12 hores, però si no disposeu de tant de temps, ho poseu un ratet al congelador , ja que per muntar-ho ha de ser ben fred, sino no munta.

Mentrestant amb el forn calent hi posem un lamina de pasta de full on haurem fet una rodona al mig per fer forma de tortell.

Ho deixem coure 20 min a 200 graus mes o menys.

Quan està fred l’obrim per la meitat amb molt de compte i ho farcirem de trufa.

Per altra banda, ja tenim la trufa freda, fredíssima.Ja la podem muntar com si fos nata, ho podem fer manual, o amb unes barilles o amb la thermomix.

Jo ho vaig fer a la thermo amb la ” mariposa”, uns 2 o 3 minuts al 3 de velocitat, aneu controlant que se us passi i us quedi mantega.

Ja esta ja tenim el trotell farcit, el tapem i hi podem espolvorejar sucre glass pel damunt.

Podeu fer servir aquesta trufa per farcir qualsevol cosa.

Animeu-vos a fer-lo que és molt fàcil.

3 comentaris

Deixa una resposta a gemma Cancel·la la resposta